Kurssit

Ota hetki aikaa itsellesi – tule yksin tai ystävien kanssa. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla kokenut kädentaitaja. Mukaasi tarvitset vain uutta kokeilevan mielen! Kurssien tuotokset ovat myös mainio lahjaidea. Työtilani sijaitsee Palokan Mannisenmäessä. Varaa paikkasi viestillä. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla ja en päivitä kurssikalenteriani aktiivisesti. Jos olet siis kursseista kiinnostunut, niin olemalla yhteydessä minuun  voimme sopia sopivasta ajankohdasta.

 

” Jos et pääse luokseni, niin tulen luoksesi! ”

Betonipallero

DIY Betonipallero

Voit käyttää omia palleroitasi esim. viherkasveille, vatina tai lyhtynä. Betonipalleroissa yhdistyy kiehtova rosoisuus ja herkkä kauneus ja ne tuovat persoonallisen kosketuksen jokaiseen tilaan.

 

Hinta 33,00 €

Myynnissä myös Betonipallero DIY-kit

Designkello

DIY Betonikellokurssi

Oma kellosi voi olla pinnaltaan rouhea tai kiiltävä, kuvioinniltaan kauniin eläväpintainen tai simppelin utuinen. Olipa oma tuotoksesi millainen tahansa, niin siinä on ripaus luksusta. Metallin ja betonin liitto luovat kellolle tyylikkään ja klassisen ilmeen.

Kellokoneisto on laadukas ja hiljainen saksalainen kvartsikoneisto.

Hinta 45,00 €

DIY Kierrätyskorviskurssi

Voit luoda itsellesi trendikkäät ja kauniit korvikset, valmiista malleista mukaillen tai soveltaen oman versiosi. Käytettävänäsi on erilaisia kierrätysmateriaaleja: mm. pyörän sisärenkaita, nahkaa ja vanhoja nappeja. Metalliosat ovat kirurgin terästä.

Hinta 27,00 €