Kurssit

Ota hetki aikaa itsellesi – tule yksin tai ystävien kanssa. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla kokenut kädentaitaja. Mukaasi tarvitset vain uutta kokeilevan mielen! Kurssien tuotokset ovat myös mainio lahjaidea. Työtilani sijaitsee Palokan Mannisenmäessä. Varaa paikkasi viestillä. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla ja en päivitä kurssikalenteriani aktiivisesti. Jos olet siis kursseista kiinnostunut, niin olemalla yhteydessä minuun  voimme sopia sopivasta ajankohdasta.

 

” Jos et pääse luokseni, niin tulen luoksesi! ”

Betonipallero

DIY Betonipallero

Voit käyttää omia palleroitasi esim. viherkasveille, vatina tai lyhtynä. Betonipalleroissa yhdistyy kiehtova rosoisuus ja herkkä kauneus ja ne tuovat persoonallisen kosketuksen jokaiseen tilaan.

 

Hinta 33,00 €

Myynnissä myös Betonipallero DIY-kit

Designkello

DIY Betonikellokurssi

Oma kellosi voi olla pinnaltaan rouhea tai kiiltävä, kuvioinniltaan kauniin eläväpintainen tai simppelin utuinen. Olipa oma tuotoksesi millainen tahansa, niin siinä on ripaus luksusta. Metallin ja betonin liitto luovat kellolle tyylikkään ja klassisen ilmeen.

Kellokoneisto on laadukas ja hiljainen saksalainen kvartsikoneisto.

Hinta 45,00 €

FIMO Korviskurssi

Oletko korvishullu? Olisko kiva saada lisää korviksia? Tämä kurssi tarjoaa helpotusta korvisongelmiin!

Sinun ei tarvitse olla kokenut kädentaitaja, sillä sinäkin varmasti osaat! Korvisten materiaali on polymeerimassa (FIMO) ja käytettävät metalliosat ovat kirurgin terästä (eli ne eivät allergisoi). Metalliosissa tosi laaja valikoima.
Mitä on polymeerimassa/-savi?
Polymeerimassa muistuttaa muovailuvahaa ja sillä voi muovailla monenlaisia muotoja ja lopuksi se kovetetaan uunissa.
Lopputuloksesi voi olla säihkyvä – maanläheinen, rönsyävä – yksinkertainen, graafinen tai utuinen. Inspiraatiokuvia löydät tämän tapahtuman ”keskustelu” osiosta.
”Näiden korvisten tekeminen nyt on sellaisia, että tähän hurahtaa. Ennakkovaroituksena siis se, että näiden valmistus saattaa siis aiheuttaa riippuvuutta!”
Pyydä myös ystäväsi mukaan viettämään ikimuistoisia hetkiä ja voidaan myös suunnitella vain omalle ystäväporukallesi oma yksityinen kurssi haluamanasi ajankohtana.
Kurssin hintaan sisältyy:
– materiaalit ja työvälineet (kahteen pariin korviksia)
– kahvi tai tee!

Hinta 43,00 € 
Kesto: n. 2,5 tuntia. Tekemäsi korut saat mukaasi heti. Lisäkoruista pieni lisämaksu.

 

DIY Kierrätyskorviskurssi

Voit luoda itsellesi trendikkäät ja kauniit korvikset, valmiista malleista mukaillen tai soveltaen oman versiosi. Käytettävänäsi on erilaisia kierrätysmateriaaleja: mm. pyörän sisärenkaita, nahkaa ja vanhoja nappeja. Metalliosat ovat kirurgin terästä.

Hinta 27,00 €