Kurssit

Ota hetki aikaa itsellesi – tule yksin tai ystävien kanssa. Onko mietinnässä mitä tehdä polttareissa? MItä tehdä työpaikan virkistyspäivillä? Mitä antaa lahjaksi? Mulla olisi ratkaisuna terapeuttista tekemistä käsillä, josta saa vielä muiston mukaan! 

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla kokenut kädentaitaja. Mukaasi tarvitset vain uutta kokeilevan mielen! Haluan tarjota kurssilaisille onnistumisen tunteita. Monille kurssilaisilleni on jäänyt huonoja muistoja käsityön tunneilta, toivon voivani muuttaa käsitystä itsestäsi ja omasta osaamisestasi. Me kaikki ollaan luovia!

Työskentelen Jyväskylässä. Oma työtilani sijaitsee Palokan Mannisenmäessä, mutta kurssipaikka voidaan räätälöidä tilanteen mukaan.  Sovitaan yhdessä sopiva aika ja paikka! 

” Jos et pääse luokseni, niin tulen luoksesi! ”

Betonipallero

Betonipallerokurssi

Voit käyttää omia palleroitasi esim. viherkasveille, vatina tai lyhtynä. Betonipalleroissa yhdistyy kiehtova rosoisuus ja herkkä kauneus ja ne tuovat persoonallisen kosketuksen jokaiseen tilaan.

 

Hinta 41,00 €

Kesto: 2-2,5 tuntia.

Myynnissä myös Betonipallero DIY-kit.

Designkello

Betonikellokurssi

Haluatko ystävystyä ajan kanssa? Onko koko ajan kiire? NYt on hyvä ottaa itsellesi hetki omaa aikaa ja tulla tekemään itsellesi kello.

Oma kellosi voi olla pinnaltaan rouhea tai kiiltävä, kuvioinniltaan kauniin eläväpintainen tai simppelin utuinen. Olipa oma tuotoksesi millainen tahansa, niin siinä on ripaus luksusta. Metallin ja betonin liitto luovat kellolle tyylikkään ja klassisen ilmeen.

Kellokoneisto on laadukas ja hiljainen saksalainen kvartsikoneisto.

Hinta 57,00 €

Kesto: n. 2 tuntia.

Korviskurssi
Polymeerimassa korvikset

Korviskurssi, polymeerimassa

Oletko korvishullu? Olisko kiva saada lisää korviksia? SIlloin tämä korviskurssi kurssi tarjoaa helpotusta juuri sinun korvisongelmiin!

Sinun ei tarvitse olla kokenut kädentaitaja, sillä sinäkin varmasti osaat! Korvisten materiaali on polymeerimassa (FIMO) ja käytettävät metalliosat ovat kirurgin terästä (eli ne eivät allergisoi). Metalliosia löytyy tosi laaja valikoima.
 
Mitä on polymeerimassa/-savi?
Polymeerimassa muistuttaa muovailuvahaa ja sillä voi muovailla monenlaisia muotoja ja lopuksi se kovetetaan uunissa.
Lopputuloksesi voi olla säihkyvä – maanläheinen, rönsyävä – yksinkertainen, graafinen tai utuinen. Inspiraatiokuvia löydät tämän tapahtuman ”keskustelu” osiosta.
 
”Näiden korvisten tekeminen nyt on sellaisia, että tähän hurahtaa. Ennakkovaroituksena siis se, että näiden valmistus saattaa siis aiheuttaa riippuvuutta!”
Pyydä myös ystäväsi tai lapsesi mukaan korviskurssille viettämään ikimuistoisia hetkiä. Kurssin voi tilata myös yksityiskurssina.

Kurssin hintaan sisältyy:
– materiaalit ja työvälineet (kahteen pariin korviksia)
– kahvi tai tee!

Hinta 43,00 €
Kesto: n. 2,5-3,5 tuntia.

Tekemäsi korut saat mukaasi heti. Lisäkoruista pieni lisämaksu.

Korviskurssi, kierrätysmateriaaleista

Voit luoda itsellesi trendikkäät ja kauniit korvikset, valmiista malleista mukaillen tai soveltaen oman versiosi. Käytettävänäsi on erilaisia kierrätysmateriaaleja: mm. pyörän sisärenkaita, nahkaa ja vanhoja nappeja. Metalliosat ovat kirurgin terästä.

Hinta 37,00 €

Kesto: n. 2,5-3 tuntia.